Zařízení & příslušenství
Perlové rýžovo-masové kuličky
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
32 kousků
Suroviny
-
200 gramů sushi rýže200 gramů bílé lepkavé rýže
-
350 gramů vepřového boku, bez kosti, bez kůže na kousky (5 cm) (viz varianty)
-
10 gramů hub shiitake, sušených, namočených (viz tip)3 - 4 houby shiitake, čerstvé (cca 50 gramů)
-
25 gramů mrkve
-
20 gramů ředkviček, červených, napůl20 gramů vodních kaštanů, čerstvých oloupaných, napůl
-
5 - 10 gramů zázvoru, čerstvého na tenké plátky
-
20 gramů jarních cibulek na kousky (2 cm)
-
2 špetky bílého pepře, mletého
-
½ čajové lžičky soli, jemné
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 čajová lžička kukuřičného škrobu
-
20 gramů sójové omáčky
-
600 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
3 g
Kalorie
225 kJ /
54 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganské sýrové fondue
Žádné hodnocení
Lososová klobása s tymiánem
3hod. 15min.
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min.
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2hod. 30min.
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1hod. 25min.
Kuře alla cacciatora
50min.
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1hod. 20min.
Hovězí na tamarindu s rýží
1hod.
Zabaione
15min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min.
Caponata
30min.